събота, 3 април 2010 г.

Картичка за Цветница


Цветница е имен ден за мнозина, но за мен винаги и най- вече е бил на най- добрата ми приятелка. :) Тя носи име на растение, което и до ден днешен не знам, как изглежда! :D Въпреки всичко знаех точно какво да сложа на картичката- роза. Розичката е прякор, който тя вече си носи доста дълго време и определено и отива. Защо ли?Ами като видите картичката и ще разберете ;) Казват, че е опознаваш един човек, едва когато изядеш торба със сол с него. :D Ние май вече цял чувал привършваме! ;) Знаем си и добрите страни и недостатъците... Мисля, че само на такъв човек е позволено да каже за някого, че е колкото красив... толкова и бодлив! :D Пък това, че аз съм по- бодлива и от нея и мязам на трънче, няма да коментирам ;)

Розичката е в тези цветове, защото от всичките ми 4 опита с оцветяването, тази се получи най- добре, няма друг скрит смисъл. Важно ми беше да има роза, но не и какъв цвят. Цветовете естествено не ми се получиха на снимката, но това е често срещано явление. Празното място вдясно, всъщност не е празно. :) Има същото квадратче, както вляво, но не го сложих, защото има лично послание, което си е предназначено само за получателя на картичката.
И с последния влак (пак, пак), ще я пратя на Фуриите. Ако някой го интересува изработката на картичката, ще се постарая да намеря видеото, утре или вдругиден. Просто днес не успях. :)

2 коментара:

  1. Много хубава картичка, надписа е супер оригинален, много ми допада

    ОтговорИзтриване
  2. Имам огромното удоволствие да те поканя :
    "Заповядай в моя блог да си вземеш своята Награда :)!"

    ОтговорИзтриване