неделя, 28 март 2010 г.

Великденски пиленца

Много, много отдавна познат ни беше подарил няколко домашноправени пиленца от прежда. Те винаги намираха своето място при великденските яйца и допреди няколко години си спомням, че все още имаше оцелели от подарената партида, но вече съм им позагубила дирите! :D Та, от онова време, някога през 90-те, през няколко години все се опитвам да достигна качеството на изработката на онези пиленца и все не успявам. Този ми опит е доста далеч от желаното, но въпреки всичко това са най- добрите пиленца които съм правила досега! Уау, и това ако не е напредък?!


Все пак, за да съм съвсем честна, трябва да призная, че човекът, който ни ги подари е чужденец, който си беше донесъл специален комплект за изработката им от родината си, а аз винаги съм ползвала подръчни материали. Но не се отказвам! 100% съм сигурна, че някой ден ще сколасам най- накрая да направя перфектните пилета, а дотогава малките ми мутантчета гордо ще се намърдват при яйцата по Великден, пък ако ще и яйцата да се напукат от стрес при вида им! ;)


Мисля да ги включа към великденското щуро предизвикатество. Все пак са позволени всякакви проекти... Мисля, че няма да ми откажат 3 мутирали пиленца, нали? :D

6 коментара:

  1. Големи сладури си направила. Хареса ми това което си написала : "3 мутирали пиленца", много е весело :)

    ОтговорИзтриване
  2. Hахахах мутант4етата ти са невероятно сладки. Ако яйцата ти се напукат , то то ще е от кеф да знаеш :)
    Карилуис

    ОтговорИзтриване
  3. Пиленцата са много сладурести. Не ми се виждат мутанти. Просто са симпатяги.

    ОтговорИзтриване
  4. Хаха, мерси момичета, ама в сравнение с оригиналните са си баш мутантчета! ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Хе- хе, страхотни са! Много сладки!

    ОтговорИзтриване