вторник, 23 март 2010 г.

Фред Октоподов

Запознайте се с Фред. :) Фред, ако не сте забелязали все още е... Октопод! :D Той е много елегантен в своя цилиндър и официалното си  "облекло" с ръкавелите и папионката... Готов за някой бал, да танцува цяла нощ валс, степ или каквото там може с толкова много... хъм... пипала. ;)

Хехе, Фред бе вдъхновен от картинката на картичката, която ще видите по- долу. И това вдъхновение ме върна години назад в детството, в първата половина на 90-те години на миналия век, когато на едно лагерно училище, един следобед ни бяха организирали кръжоци, на които ни учеха разни нещица... Аз се бутнах в групата с куклоправенето, и все се надявах, че ще свърша достатъчно бързо, че да намина и в друга група, но... Ядец! :D Останах си с куклите, а до ден днешен ми е "голяма" мъка, че не можах да разбера какво и как правеха другите групи.

Хаха, както вече казах  Фред е доста официален, но само му спомени думата "парти" и стой, та гледай! Тогава той захвърля официалното "облекло" и с всичките си 8 пипала изпреварва даже заека по пътя към масата с лакомствата. Я, го вижте до какъв огромен сладолед се е докопал, а за близалката да не коментирам. ;)

Малко за картичката. :) Фред е оцветен с фулмастер зелен металик и резултатът не е никак лош, макар и да не е най- доброто, което можеше да му се случи. :D Брокатените химикали поиграха доста и по картинката и по зеления надпис, но какво да направя, като са ми голяма слабост? Сините букви са изрязани от картон и пообработени със синьо мастило. Харесаха ми как се получиха, макар, че не успях съвсем добре да изрежа вътрешността на буквите, но като за първи опит са добре. Лепнах и няколко лъскави стикери, които по принцип избягвам да слагам на картички, но този път, картичката стана леко тъмна, подвластна на синьото и зеленото и реших, че малко блясък и лъскавина, няма да навредят. :)

Е, това беше :) Картичката ми отива при Елшите и при Фуриите.

5 коментара:

  1. Eхааа, г-н Октоподов е просто прекрасен. Спомням си, че ние в първи клас имахме кръжок по плетиво и чак тази зима направих няколко шала.
    А картичката ти е супер забавна и свежа.

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна картичка.
    г-н Октоподов е голям сладур и всичко е съчетано чудесно за едно парти.

    ОтговорИзтриване
  3. Фред Октоподов много ми хареса :)

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесно се е получило всичко- и куклата, и картичката, и публикацията!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви момичета, много се радвам, че ви е харесал моя Фред. :)

    ОтговорИзтриване