събота, 13 март 2010 г.

Enjoy the music


Тази седмица бях доста заета и нямах време да направя картичка, с която да се включа в предизвикателството на Билба: "картички с различна форма". Картички обаче се приемат до 12.30 в събота и запретнах ръкави. :)


Цяла седмица мисля картичка с друг форма и докато ровех в кутията със стикери за нещо подходящо, попаднах на един стикер- китарка. Изкефих му се максимално, признавам си! Не само, защото идеята ми хареса повече от това, което бях намислила, а и поради факта, че от седмици мисля някакъв модел картичка за братовчед ми- върл металист, който друг цвят освен черното не признава. Въртяха ми се  едни черепи в главата, но тази китарка ми се струва мнооого подходяща! Именно заради човека, за когото е предназначена, цветовете са доста убити,все пак целта е да я хареса, нали? Единственото, което ме притеснява е, че май попрекалих с нотите, но с 2 или 20 ноти, мисля че бъдещият рожденник, ще я хареса.

Сега обаче съм изправена пред нов проблем... След точно месец след батко си, другия ми братовчед също има рожден ден... И той е металист! O.o Така, че момичета, приемам идеи за черни картички. :D

4 коментара:

  1. Здрасти Milk!Аз пък като запалена рокаджийка и по-малко китаристка, много се израдвах на твоята китара.Направила си я досущ като истински Fender:)

    ОтговорИзтриване
  2. Хаха, и аз се нахилих на картичката- много е готина :). Ще чакам продължение ;).

    ОтговорИзтриване
  3. Мерси, Миленка, точно такава китара използвах за модел и щом я разпозна, значи съм се справила добре. :D (между другото сме адашки ;) )
    Колкото до продължението... Все още никаква идея си нямам, но има месец дотогава, така че... Да се надявам, че ще изскочи нещо, тъкмо навреме. ;)

    ОтговорИзтриване