неделя, 14 март 2010 г.

3 in 1

Хехе, днес ми се доправи картичка и докато мислех за кое от предизвикателствата да се потрудя, реших... да ги комбинирам. Много голям проблем ми беше надписа. :( Нямам подходящ печат, а писането на ръка си е истинско мъчение. В крайна сметка и "малко" се размаза мастилото на брокатения химикал, но... случват се всякакви гафове, нали? :)

Зеления цвят е заради Елшите и деня на Св. Патрик. Моята картичка малко се отклонява от темата им за Ирландия, но пък по някаква си моя странна логика, надписа може да се продължи вътре в картичката с едно: "St Patrick's day"... Даже, като се замисля има малко рима. :) Надписа не съм го написала, понеже няма на кого да подаря картичка за деня на Св. Патрик, но ако някой каже, че я иска му я надписвам и пращам веднага! :)

За Картичкофуриите обаче не съм сигурна дали ще ми я приемат, тъй като зададеният размер е 7,5 на 7,5 сантиметра, а моята е нито по- малко, нито повече от 4, 5 на 4, 5. Виждате я снимана с монета от 1 лев за сравнение. :)


И в последния момент (за пореден път), ще се включа и в щурото предизвикателство. Имам 3 цветенца, всяко от които е изработено от по 3 елемента: хартиена конфетка от перфоратор, зелени камъчета за нокти във формата на цветенца и по една малка златна перличка за нокти, като тичинка на цветенцата. :)


2 коментара:

  1. браво само как си е направила толкова мъничка,то малките по трудно се правят-много е хубава

    ОтговорИзтриване
  2. Еха, този размер е още по- мини :D. Картичката е много нежна, а и цветовете са много хубави.

    ОтговорИзтриване